Incepand cu anul editorial 2013-2014 puteti publica in revista noastra articole contra sumei de 30 lei/articol pe care ii veti depune in contul RO21BRDE340SV37012943400, deschis la banca BRD, titular cont Dragos Hutuleac. Confirmarea de plata o puteti face telefonic la 0742 281 934 sau atasati chitanta scanata alaturi de articolul trimis online. In acest pret intra eliberarea unei adeverinte de publicare, necesare portofoliului personal. Asteptam articolele dv. la adresa: edituracadrelordidactice@yahoo.com. PUBLICAM ORICE ARTICOL CARE SE INCADREAZA IN TEMATICA RUBRICILOR PE CARE LE DETINEM!!! Vă mulţumim!


Revista „Romania Azi" nu se vrea a fi „altfel”. Altfel sunt toate revistele. Noi vrem să fim numai diferiti. Diferiți în sensul ca vom promova normalul și firescul ca parte a cotidianului. Chestiuni care, la ora actuală, se află în contradicție. Evident, aceasta revista nu este nimic altceva decât o „aflare în treabă” a unor frustrați dar, totuși, parafrazând un fost prim-ministru, cititorii noștri sunt mai deștepți decât scriitorii altora. Așa că,vă rog, nu ne acordați nicio șansă. Adevărul e ca suntem foarte plictisitori. Tratăm exact aceleași probleme pe care le tratați și dumneavoastră care, normal, le tratați mult mai bine.

Nu, nu vrem sa trăim într-o lume mai bună. Aceasta este excelentă. Doar puțin prăfuită și neunsă. Scârție. În încercarea noastră de-a o unge, ne vom murdări mâinile cu cea ce se cheamă „societate”. O instituție menită să ajute omul dar care lucreză în detrimentul său. Singurul ei merit e acela că ne unește pe toți împotriva a ceva. Care este numele acelui ceva nu poate ști decât fiecare în parte.

Sincer, nu aveți niciun motiv sa ne citiți. Nu suntem geniali. Dar măcar încercăm.

Cu respect, Dragoș Huțuleac-editor
Membri onorifici: L.D. Clement, Emilia Guliciuc, Viorel Guliciuc

Colegiu redactional: Gabriela Alionte, Cornelia Bratu,Cristina Bîndiu, Daniela Ceredeev, Dandeş Albert Aurel,Marius Esi, Marius Cucu, Mitric Dănuţa, Gelu Clitnovici, Damian Gheorghiu, Corina Gheorghiu,Ovidiu Hutuleac ,Gabi Pîţu, Ilie Sauciuc

Colaboratori: Caciuc Adriana

Editor: Dragoş Huţuleac

Incepand cu anul editorial 2013-2014 puteti publica in revista noastra articole contra sumei de 10 lei/artico,l pe care ii veti depune in contul RO21BRDE340SV37012943400, deschis la banca BRD, titular cont Dragos Hutuleac. Confirmarea de plata o puteti face telefonic la 0742 281 934 sau atasati chitanta scanata alaturi de articolul trimis online. In acest pret intra eliberarea unei adeverinte de publicare, necesare portofoliului personal. Asteptam articolele dv. la adresa: revistaromaniaazi@yahoo.com. Vă mulţumim!
Revista apare in data de 24 a fiecarei luni.
Incepand cu anul editorial 2013-2014 puteti publica in revista noastra articole contra sumei de 30 lei/articol pe care ii veti depune in contul RO21BRDE340SV37012943400, deschis la banca BRD, titular cont Dragos Hutuleac. Confirmarea de plata o puteti face telefonic la 0742 281 934 sau atasati chitanta scanata alaturi de articolul trimis online. In acest pret intra eliberarea unei adeverinte de publicare, necesare portofoliului personal. Asteptam articolele dv. la adresa: edituracadrelordidactice@yahoo.com. PUBLICAM ORICE ARTICOL CARE SE INCADREAZA IN TEMATICA RUBRICILOR PE CARE LE DETINEM!!! Vă mulţumim!
Anul IV

ISSN 2067 – 5178

Recieve news about this website directly to your mailbox

TOTUL CURGE : NOUĂ NE CURG BALELE DE PROSTIE SI TOATE ALEA…(Gabi Pitu)

TOTUL CURGE : NOUĂ NE CURG BALELE DE PROSTIE SI TOATE ALEA…

Gabi Pitu

Pentru cei ce nu au înţeles nimic din ce s-a tot discutat politic şi economic anul ăsta, voi încerca să sintetizez pe înţelesul tuturor cam cum ne îndreptăm spre un fel de dezastru economic naţional. Nu vă faceţi griji! Nu o să ne ia dracu, dar o să ne fie greu!
De ce s-a făcut atâta gălăgie cu măsurile anticriză? Bugetarii şi pensionarii nu sunt vinovaţi că există, ba chiar mai e şi nevoie de ei, şi ei şi-au câştigat rolul. Mai mult noi ceilalţi nu-i merităm pe ei. Un pensionar are o viaţă în spate în care a muncit pentru bătrâneţe. Bolile de care suferă majoritatea sunt de natură profesională. Pentru majoritatea diferenţa de 15% din pensie e diferenţa dintre viaţă şi moarte. Medicii, poliţiştii, profesorii şi alţi funcţionari sunt vitali în supravieţuirea şi dezvoltarea unei ţări. România nesimţită a domnului Traian Băsescu le datorează câte un “IARTA-MĂ” pentru fiecare zi petrecută de aceştia în această ţară nenorocită.
Situaţia penibilă în care se află România poate fi pusă fără jenă şi cu multă încredere în cârca şobolanilor retardaţi care s-au cocoţat preponderent prin mijloace josnice la putere. Au făcut aşa, au ajuns sus dar condiţia lor rămâne si nu se poate schimba de jegodii mincinoase.
De ce suntem penibili? De ce fără echivoc, mai mult ca oricând în ultimii 20 de ani trebuie să ne fie ruşine cu noi?
Scriu asta la capătul unei noi săptămâni petrecute în eterna şi fascinanta Românie. A început şi s-a terminat la fel de interesant! A început cu arestarea lui Cristian Diaconescu, o încercare stupidă de a distrage atenţia de pe oamenii preşedintelui. Acu un an în timpul anchetei Ritzi fusese sacrificat de amorul artei Gigi Becali. Un fâs mediatic pentru a pregăti vacanţa de vară. Săptămâna se termină cu anularea măsurilor anticriză probuse de calamitatea numită guvern Boc.
Mie frustrarea începe să-mi fiarbă în vene. Dacă pentru cei din comunism problema se învârtea în jurul ascunderii adevărului, în capitalismul sau cum s-o numi prăpastia existenţială în care trăim problema e felul ostentatic şi nedigerabil în care ne sunt aruncate în faţă zeci de adevăruri ale aceleiaşi minciuni. De aia mie ruşine. De ce sunt luat de prost în fiecare zi a aceleaşi mizerabile vieţi, eu şi tot restul lumii.
Să ne lămurim şi cu cei ce nu au înţeles. Toată gargara cu tăierea pensiilor şi a salariilor s-a făcut din mai multe motive, dar principalul motiv a fost pentru a nu majora TVA şi impozitul pe profit, şi asta nu petru bunăstarea celor din mediul privat, pentru că oamenii erau pe marginea prăpastiei şi cred că aşteptau un şut un fund de la Dumnezeu. Creşterea taxelor ne-o trage la toţi, şi nu o să ne placă. Dar ca bonus vom primi un uragan de firme în faliment, o cotă a şomajului nu prea amuzantă, şi o creştere a inflaţiei explozivă.
Cu cat te gandeşti mai bine situaţia pare căcănie…
06/26/2010 13:41:16
hutuleacd
In numele libertatii absolute de exprimare, autorii raspund in mod direct de continutul materialelor publicate sub semnatura proprie
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one