Incepand cu anul editorial 2013-2014 puteti publica in revista noastra articole contra sumei de 30 lei/articol pe care ii veti depune in contul RO21BRDE340SV37012943400, deschis la banca BRD, titular cont Dragos Hutuleac. Confirmarea de plata o puteti face telefonic la 0742 281 934 sau atasati chitanta scanata alaturi de articolul trimis online. In acest pret intra eliberarea unei adeverinte de publicare, necesare portofoliului personal. Asteptam articolele dv. la adresa: edituracadrelordidactice@yahoo.com. PUBLICAM ORICE ARTICOL CARE SE INCADREAZA IN TEMATICA RUBRICILOR PE CARE LE DETINEM!!! Vă mulţumim!


Revista „Romania Azi" nu se vrea a fi „altfel”. Altfel sunt toate revistele. Noi vrem să fim numai diferiti. Diferiți în sensul ca vom promova normalul și firescul ca parte a cotidianului. Chestiuni care, la ora actuală, se află în contradicție. Evident, aceasta revista nu este nimic altceva decât o „aflare în treabă” a unor frustrați dar, totuși, parafrazând un fost prim-ministru, cititorii noștri sunt mai deștepți decât scriitorii altora. Așa că,vă rog, nu ne acordați nicio șansă. Adevărul e ca suntem foarte plictisitori. Tratăm exact aceleași probleme pe care le tratați și dumneavoastră care, normal, le tratați mult mai bine.

Nu, nu vrem sa trăim într-o lume mai bună. Aceasta este excelentă. Doar puțin prăfuită și neunsă. Scârție. În încercarea noastră de-a o unge, ne vom murdări mâinile cu cea ce se cheamă „societate”. O instituție menită să ajute omul dar care lucreză în detrimentul său. Singurul ei merit e acela că ne unește pe toți împotriva a ceva. Care este numele acelui ceva nu poate ști decât fiecare în parte.

Sincer, nu aveți niciun motiv sa ne citiți. Nu suntem geniali. Dar măcar încercăm.

Cu respect, Dragoș Huțuleac-editor
Membri onorifici: L.D. Clement, Emilia Guliciuc, Viorel Guliciuc

Colegiu redactional: Gabriela Alionte, Cornelia Bratu,Cristina Bîndiu, Daniela Ceredeev, Dandeş Albert Aurel,Marius Esi, Marius Cucu, Mitric Dănuţa, Gelu Clitnovici, Damian Gheorghiu, Corina Gheorghiu,Ovidiu Hutuleac ,Gabi Pîţu, Ilie Sauciuc

Colaboratori: Caciuc Adriana

Editor: Dragoş Huţuleac

Incepand cu anul editorial 2013-2014 puteti publica in revista noastra articole contra sumei de 10 lei/artico,l pe care ii veti depune in contul RO21BRDE340SV37012943400, deschis la banca BRD, titular cont Dragos Hutuleac. Confirmarea de plata o puteti face telefonic la 0742 281 934 sau atasati chitanta scanata alaturi de articolul trimis online. In acest pret intra eliberarea unei adeverinte de publicare, necesare portofoliului personal. Asteptam articolele dv. la adresa: revistaromaniaazi@yahoo.com. Vă mulţumim!
Revista apare in data de 24 a fiecarei luni.
Incepand cu anul editorial 2013-2014 puteti publica in revista noastra articole contra sumei de 30 lei/articol pe care ii veti depune in contul RO21BRDE340SV37012943400, deschis la banca BRD, titular cont Dragos Hutuleac. Confirmarea de plata o puteti face telefonic la 0742 281 934 sau atasati chitanta scanata alaturi de articolul trimis online. In acest pret intra eliberarea unei adeverinte de publicare, necesare portofoliului personal. Asteptam articolele dv. la adresa: edituracadrelordidactice@yahoo.com. PUBLICAM ORICE ARTICOL CARE SE INCADREAZA IN TEMATICA RUBRICILOR PE CARE LE DETINEM!!! Vă mulţumim!
Anul IV

ISSN 2067 – 5178

Recieve news about this website directly to your mailbox

Întrebări...(Iuliana Negura)

Întrebări...

Iuliana Negura

...gânduri şi enervări de seară aiurită de decembrie.
Nu înţeleg nici acum de ce persoanele care îţi spun cu sinceritate că nu te mint niciodată evită cu cea mai mare nesimţire să-ţi zică dracului chestia aia numită "adevăr".
Cola provoacă dependenţă,acum ştiu deşi nu vreau deloc să înţeleg...E ca ciocolata...Şi acum mai ştiu că doar un pahar cu nu ştiu ce fel de vitamine de-al mamei te mai poate scăpa de setea aia pe care o poţi potoli doar cu nenorocitul ăla de suc provenit din Rai...Doamne!
Am descoperit că târfele se vor da mereu "fete mari" şi că prietenii nu merită să fie prieteni doar pentru că te fac să te simţi prost când zic anumite chestii...
Mă enervează acele "anumite chestii" mai ales pentru faptul că nu înţeleg niciodată despre ce e vorba...Să n-ai doi prieteni în acelaşi timp...E prea periculos...Mai bine fără niciunul!
La fel cum târfele se vor da mereu "fete mari" aşa şi "şmecherii" se vor da mereu inteligenţi...
E ciudată chestia asta!Cred că mă sperie puţin...
Mi-am dat seama că oriunde aş pleca în lume,tot mă voi întoarce în acest sat mizer dar atât de special în felul lui!
Îmi iubesc părinţii-tot săptămâna asta am descoperit-doar pentru simplul fapt că nu sunt ca ceilalţi...Şi sincer,nu ştiu de ce am avut mereu impresia că sunt atât de...Mmm!Nu ştiu cum să-i zic căci sentimentul ăla nu ştiu cum se cheamă...Nu era ruşine,băi X-ulescule!Parcă eşti prost,zău!
Am fost cu sania...Acum mă dor picioarele,fundul şi spatele...Dar voi merge şi în vacanţă.Ştii de ce?
Pentru că niciodată n-o să mai am parte de aşa ceva...Nu ştiu de ce simt asta!
Sunt confuză,cred,şi chestia asta mă scoate din minţi!
Nu ştiu ce să mai cred...Parcă totul a luat-o pe dos...
Acum pare atât de interesant să-ţi baţi joc şi să pari tare!Şi plus acele târfe care au impresia că te conduc doar pentru că umblă din maşină în maşină,sau pur şi simplu acele fete care profită de faptul că sunt mai frumoase ca tine...Păpuşa,nu eşti neapărat şi mai inteligentă!
Deci,băi,frumoaselor,(asta-i pentru târfe) că nu zic antonimul specific Bucovinei,ia mai puneţi voi mâna pe un pix,ceva...Că sigur cărţi n-aveţi!
Am învăţat că trebuie să fii bună ca să fii bună.Deci,mă-nţelegi X-ulescule?
Băi,deci tre` să ai de toate.Da,măh,di tăti!
În primul rând trebuie să fii frumoasă!Deci ăsta e elementul cheie...Dacă nu eşti,e bun dacă ai sâni şi fund...Şi dacă le ai pe toate astea la un loc,e şi mai bine!
La urmă rămâne mintea...E bun să ai şi din asta...Şi dacă ai toţi factorii ăştia,eşti bună!
Băi,X-ulescule,m-ai înţeles?
Îi bun...
Cred că încep să mă simt naşpa deşi indiferenţa încă îmi conduce viaţa...Sau poate începe să-şi piardă din farmec...
Deci,un ultim cuvânt,X-ulescule,nu-mi lua în seamă cuvintele,nu au nicio valoare în comparaţie cu vorbele de aur ale prinţeselor care încă sunt deasupra mea pentru că au toate calităţile...

P.S:Merci,X-ulescule...!Te :x!

P.P.S:Să ia dracu` tot,nu mă supăr!
01/04/2011 16:34:59
hutuleacd
In numele libertatii absolute de exprimare, autorii raspund in mod direct de continutul materialelor publicate sub semnatura proprie
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one